ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ & ΕΞΕΛΙΞΗ

Χαρίστε διαχρονικότητα, εργονομία, λάμψη και πολυτέλεια με μοναδικές μας κατασκευές από DuPont™ CORIAN®!

Κάνοντας τη καλύτερη επιλογή για την κουζίνα σας…

Ανεξάρτητα του πόσο μεγάλος η μικρός είναι ο χώρος σας το DuPontTM Corian® θα προσδώσει κομψότητα , μακροχρόνια ομορφιά , διαχρονική αξία και μια νέα λειτουργική αισθητική.
Η προσαρμοστικότητα του υλικού μπορεί να υλοποιήσει ότι οραματίζεστε . Μπορείτε να παίξετε με μια μεγάλη ποικιλία χρωμάτων σε γραμμικό στυλ ή σε καμπύλα και στρογγυλεμένα σχήματα.
Μπορείτε να δημιουργήσετε τα αντικείμενα της σχεδιαστικής σας φαντασίωσης και να επιλέξετε εσείς το ακριβές μέγεθος , σχήμα και θέση που καλύπτουν τις δίκες σας ανάγκες.
Μια νησίδα στο κέντρο της κουζίνας σας, με μια τέλεια επιφάνεια εργασίας θα φέρει την λάμψη στο προσκήνιο. Δεν είναι πως ομορφαίνετε απλώς τον χώρο , βελτιώνετε το επίπεδο ζωής και την καθημερινότητα σας.
Επιλέξτε στυλ και φινίρισμα και διαμορφώστε σύμφωνα με τις ανάγκες σας διάφορες ειδικές κατασκευαστικές λεπτομέρειες όπως αυλακώσεις, αποστραγγίσεις, υποδοχές για ανοξείδωτα αντιθερμικά , υδροφραγές και μια σειρά κομψών προφίλ για τα τελειώματα του πάγκου σας.

ΚΟΥΖΙΝΑ

Συνδυάστε άριστα το DuPontTM Corian® με όλα τα άλλα υλικά όπως μέταλλο, ξύλο, γυαλί, πλακάκι κ.α. Η επιλογή των εφαρμογών μπορεί να σας δώσει απεριόριστες λύσεις που θα σας λύσουν τα χέρια. Ακόμη και μετά από πολλά χρόνια όλες οι ιδιότητες του DuPontTM Corian® είναι όπως την πρώτη μέρα. Μια απλή εκ νέου λείανση από το εξειδικευμένο συνεργείο μας θα επαναφέρει την αρχική ομορφιά στην οποιαδήποτε εφαρμογή σας. Αναπόσπαστο μέρος στο σχεδιασμό του πάγκου της κουζίνας είναι και η προσαρμογή του νεροχύτη. Μη πορώδες και ανθεκτικοί οι νεροχύτες του DuPontTM Corian® είναι τόσο εύκολο να συντηρηθούν όσο είναι και η απέριττη κομψότητα που προσφέρουν στα μάτια σας. Έχετε να επιλέξετε μέσα από μια μεγάλη ποικιλία μεγεθών και στυλ. Το κάθε ένα επιδεικνύει την εξαιρετική σχεδιαστική προσαρμοστικότητα του υλικού. Μαγειρέψτε ξέγνοιαστα και απολαύστε την εμπειρία μιας επιφάνειας εργασίας που αντιστέκεται στους λεκέδες. Με μια  από τις βασικές ιδιότητες του DuPontTM Corian® ως μη πορώδες υλικό , η καθαριότητα γίνεται μια απλή, σύντομη και συναρπαστική διαδικασία. Ένα μόνο απλό πέρασμα αρκεί για να εμφανίσει την αστραφτερή του όψη. Έτσι έχετε λιγότερες έγνοιες και περισσότερο χρόνο να απολαμβάνεται και να μοιράζεστε την κάθε στιγμή με την οικογένεια σας.

Σχεδιάσετε το μπάνιο των ονείρων σας..

Τα οφέλη του DuPont™ Corian®, η αισθητική και η λειτουργικότητα εναρμονίζονται για να φτιάξουν έναν χώρο υψηλών απαιτήσεων στη καθημερινή υγιεινή.
Μεταμορφώστε το μπάνιο σας ώστε να γίνει ο πιο όμορφος και άνετος χώρος του σπιτιού. Η αστραφτερή εμφάνιση, η μοναδική αίσθηση ηρεμίας και η απόλυτη καθαριότητα, είναι αυτονόητες απαιτήσεις που το DuPont™Corian® μπορεί να σας εξασφαλίσει.
Όσο λιτή κι αν επιλέξετε να είναι μια κατασκευή στον χώρο σας, έχετε προσθέτει αισθητική και μόνο από την όψη του.
Φανταστείτε στο μπάνιο σας μια ενιαία κατασκευή πάγκου με ενσωματωμένο νιπτήρα χωρίς ορατές ενώσεις και αρμούς όπου οι επιφάνειες θα σας προσκαλούν για άγγιγμά και σε συνδυασμό με το νερό θα νιώσετε μια φυσική αίσθηση ασύγκριτης απαλότητας.
Με τη προσαρμοστικότητα και την απόλυτη ελευθερία μορφοποίησης του DuPont™ Corian® μπορείτε να σχεδιάστε κατασκευές που θα καλύψουν τη κάθε ενδεχόμενη ιδιομορφία του χώρου σας και να τη μετατρέψτε σε απόλυτη εργονομία και λειτουργικότητα.
Εκμεταλλευτείτε την απόλυτη υγιεινή και αντιμικροβιακή φύση του DuPont™ Corian® και φτιάξτε χρηστικές κατασκευές όπως ράφια, ντουλάπια και βοηθητικά αξεσουάρ για αποθήκευση και χρήση των προσωπικών σας αντικειμένων, αλλά και που θα αναδεικνύουν υψηλή αισθητική και πολυτέλεια.

ΜΠΑΝΙΟ

Επιλέξτε προφίλ, γεωμετρίες, ποικιλίες μορφοποίησης και φινιρίσματος, αλλά και αποχρώσεις και υφές, μέγεθος και σχήμα νιπτήρα από τη τελευταία λέξη εξέλιξης design από τη συλλογή DuPont™ Corian®. Μπορείτε να τους εγκαταστήσετε σε συνδυασμό με τον πάγκο σας είτε μεμονωμένα για να καλύψουν τις λειτουργικές κι αισθητικές ανάγκες στον χώρο σας. Ζήστε ξέγνοιαστα, δημιουργήστε μια νέα σχέση με το νερό και απολαύστε μια εμπειρία ευεξίας και αναζωογόνησης αφήνοντας για πάντα μακριά μικρόβια και μύκητες. Οι απόλυτα υγιεινές επιφάνειες από DuPont™ Corian® είναι αδιαμφισβήτητα η νούμερο ένα επιλογή για νιπτήρα , ντουζιέρα ή μπανιέρα αλλά και για οποιαδήποτε άλλη επιφάνεια όπως επένδυση τοίχου ή δαπέδου.

Αισθητική και δυναμισμός

Το DuPont™ Corian® είναι ένα εξαιρετικά ευπροσάρμοστο υλικό και με μοναδικές ιδιότητες ιδανικό για κατασκευή επενδύσεων κτηρίων και διαχωριστικών πάνελ ή και οποιονδήποτε άλλων εφαρμογών επικάλυψης και επίπλωσης εξωτερικών χώρων.
Συμβατό με μια σειρά από καινοτόμες δομικές και διακοσμητικές τεχνικές, με συστήματα στερέωσης και συνδυαστικών υλικών, προσφέρει ένα μεγάλο και εκπληκτικό πεδίο εξέλιξης στον τομέα σχεδίασης κι αρχιτεκτονικής.
Επενδύστε με DuPont™ Corian® την πρόσοψη είτε οικίας είτε του επαγγελματικού σας χώρου και δώστε μια νέα άριστη εμφάνιση με αποτυπωμένη  τη μοναδική ταυτότητα που εσείς θα επιλέξτε.
Δεν αναβαθμίζετε μόνο αισθητικά την όψη. Προσθέτετε κλάση και αξία.
Η αποκατάσταση πρόσοψης, η αύξηση διάρκειας ζωής, η παροχή θερμομόνωσης και στεγανότητας, η βελτίωση ακουστικής και ενεργειακής απόδοσης κι η μείωση του κόστους συντήρησης, είναι κάποια οφέλη που κάνουν την χρήση του DuPont™ Corian® να είναι η πιο έξυπνη επιλογή.

ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΧΡΗΣΗ

Φανταστείτε μια εμφάνιση πρόσοψης από ενωμένα πάνελ DuPont™ Corian® (με αόρατες ενώσεις) σε λεία και ίσια γραμμή για μία ενιαία μονολιθική όψη ή με σύνθεση τμημάτων χαραγμένων σε CNC για τη δημιουργία σχεδίων και γραφιστικών στοιχείων. Αν προσθέσουμε και εφαρμογές θερμοσχηματισμού για τρισδιάστατα εφέ και τεχνικές οπίσθιου φωτισμού, οι σχεδιαστικές και διακοσμητικές επιλογές γίνονται ατέλειωτες.
Μπορείτε να εφαρμόσετε τα παραπάνω σε οποιαδήποτε ανάγκη κάθετης επιφάνειας σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους. Απλά ή διακοσμητικά πάνελ τοίχου για παράδειγμα  ή διάτρητα πάνελ ως διαχωριστικά χώρων είναι χαρακτηριστικές περιπτώσεις όπου το DuPont™ Corian® δίνει καταπληκτικά αποτελέσματα καλύπτοντας και τις πιο απαιτητικές αισθητικές και λειτουργικές ανάγκες.
Εκμεταλλευτείτε την άριστη αισθητική και τα εν λόγο οφέλη του DuPont™ Corian® για χρήση σε εξωτερικούς χώρους και χρησιμοποιήστε το με φαντασία και σε άλλες κατασκευές όπως σε έπιπλα κήπου και βεράντας, σε παιδότοπους, σε υπαίθριες κουζίνες, σε εξοχικές κατοικίες και σε οτιδήποτε άλλο φαντάζεστε