ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ & ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

Πλεονεκτήματα & εφαρμογές του DuPontTM CORIAN®

Το DuPontTM Corian® δεν είναι απλά ένα υλικό. Είναι αποτέλεσμα έρευνας υψηλής τεχνολογίας και ποιοτικής υπεροχής της DuPontΤΜ.

Αστραφτερή εμφάνιση, μοναδική αίσθηση ηρεμίας και ζεστασιάς, μοναδικός δυναμισμός, μια όψη που ξεχωρίζει για την κομψότητα και την ανθεκτικότητά του.

Το DuPontTM Corian® ως μια μοναδική εξέλιξη και καινοτομία στην τεχνολογία των υλικών άνοιξε νέους ορίζοντες και αποτελεί πλέον πηγή για ραγδαίες εξελίξεις και καινοτομίες και στους τομείς σχεδίασης, αρχιτεκτονικής και διακόσμησης σε απεριόριστο βαθμό.

Το DuPontTM Corian® επιτρέπει μέγιστη ελευθερία σχεδιασμού δίνοντας στις κατασκευές σας τη μορφή που πραγματικά θέλετε για άριστη λειτουργικότητα και διαχείριση χώρου, καθαριότητα και υγιεινή, με ιδιαίτερη έμφαση στο αισθητικό αποτέλεσμα.

Το DuPontTM Corian®, όχι απλά συμβαδίζει με τις τελευταίες τάσεις του interior design αλλά προσθέτει εξέλιξη σε νέες ευφυής τεχνολογίες με προηγμένα συστήματα και καινοτομίες σε χώρους και χρήστες.

Με πληθώρα λεπτομερειών και δυνατοτήτων σχεδιασμού και με στυλ που μπορεί και προσαρμόζεται άμεσα με όλα τα συστήματα οικιακού αυτοματισμού, αγκαλιάζει ζεστά και αρμονικά την υπόλοιπη διακόσμηση προσδίδοντας και προσθέτοντας μια μοναδική γοητεία κι αξεπέραστη αξία στους χώρους, είτε επαγγελματικούς είτε οικίας.

Με το DuPontTM Corian® η ομορφιά μένει για πάντα ζωντανή και άφθαρτη στο χρόνο. Οι επιφάνειες προκαλούν το άγγιγμά σας σε κατασκευές σχεδιασμένες για να θαυμάζονται και να αναδεικνύουν την υψηλή ποιότητα του υλικού και της επεξεργασίας. Στα προφίλ, στις γεωμετρίες, σε ποικιλίες μορφοποίησης και φινιρισμάτων, σε επιλογές χρωμάτων και υφής, με πλήρη ελευθερία επιλέγετε εσείς το χαρακτήρα και την εμφάνιση που σας ταιριάζει.

Υλικό έμπνευσης

Πραγματοποιήστε την όποια ιδέα σας! Η «μαγεία» του DuPontTM Corian®, βρίσκεται εξολοκλήρου στη δική σας δημιουργική διάθεση χωρίς περιορισμούς. Επεξεργάσιμο με μία ατελείωτη ποικιλία μορφών και συνδυασμών και με δυνατότητα αόρατων ενώσεων, το Corian® ανταποκρίνεται απόλυτα σε προκλήσεις πολυσύνθετων δημιουργιών και εφαρμογών. Ισχυρό, ομοιογενές, μη πορώδες και ανθεκτικό, είναι τόσο εφευρετικό και έξυπνο σαν υλικό, όσο και η ίδια η ανθρώπινη φαντασία.

ΣΥΝΕΧΗΣ ΚΟΜΨΟΤΗΤΑ

Με το DuPontTM Corian®, η πολυτέλεια και η ομορφιά εξισορροπούν απόλυτα με την αξιοπιστία, την εύκολη συντήρηση και την προσαρμοστικότητα. Φανταστείτε λοιπόν μια άψογη και κομψή ενιαία επιφάνεια εργασίας σε μια μετάβαση από το πάγκο της κουζίνας , στην καμπύλωση του νεροχύτη μέχρι το τμήμα με τις εστίες μαγειρέματος που να σας παρέχει άνεση, λειτουργικότητα και μια ξέγνοιαστη εμπειρία. Από την λεπτότητα στην αισθητική, τη μέγιστη γοητεία, την ευρεία επιλογή χρωμάτων και τη λεπτομέρεια στον σχεδιασμό, με το DuPontTM Corian®, όλα έρχονται μαζί για να σας ενισχύσουν τις απλές χαρές της ζωής σας.

περισσότερα

ΑΡΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΓΑΛΗΝΗ

Κομψό, ζεστό και μεταξένιο στην αφή, το DuPontTM Corian® είναι μια επιφάνεια φτιαγμένη για το άγγιγμα. Προσθέτοντας σε αυτούς τους παράγοντες , την άριστη υγιεινή , την ικανότητα να επιτύχει μια αρμονική ροή στην εναλλαγή σχημάτων και επιφανειών και την ευκολία στον καθαρισμό, αποτελεί το ιδανικότερο υλικό για το μπάνιο. Απαλλαγμένο από παγίδες βρομιάς και ανθεκτικό στη μούχλα και στους μύκητες ενδείκνυται για απόλυτη αξιοπιστία και αισθητική και στη κατασκευή κοινόχρηστων χώρων και θυρίδων γκαρνταρόμπας σε γυμναστήρια, πισίνες και πολυτελή spa.

περισσότερα

ΜΟΡΦΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑ

Είτε ως ένας πάγκος εργασίας ή γραφείο, είτε ως μια κομψή επιφάνεια προβολής κάποιου αντικειμένου, είτε ως ένα αυτόνομο έπιπλο ή διακοσμητικό στοιχείο της αρεσκείας σας, το DuPontTM Corian® εκφράζει τη προσαρμοστικότητα του για να συναντήσει οποιαδήποτε ανάγκη για την οποία προορίζεται. Η ομορφιά έγκειται στη δυναμικότητα, ωστόσο αποσκοπεί στη λεπτότητα σχεδιασμού και σε άριστη αισθητική. Το DuPontTM Corian® μπορεί επίσης να συνυπάρχει αρμονικά και με πολλά άλλα υλικά και προσφέρει μια αποκλειστική παλέτα χρωμάτων με διαχρονικές αποχρώσεις.

περισσότερα

ΟΜΟΡΦΙΑ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ

Όψεις κτηρίων σε ανάγκη μιας ανακαίνισης δεν χρειάζονται κάτι άλλο πέρα από το DuPontTM Corian®. Εξίσου καλά, είτε σαν κατασκευή πρόσοψης κατοικίας είτε σαν πάγκος στη κουζίνα, το Corian® μπορεί να ξεπεράσει την αντιξοότητα συνθηκών, προσφέροντας ταυτόχρονα μινιμαλιστική καθαρότητα και συναρπαστικές δυνατότητες σχεδιασμού. Μπορεί να εφαρμοστεί καμπυλωμένο, σκαλισμένο, ψηφιδωτό, τυπωμένο, ανάγλυφο, ακόμα και σε συνδυασμό οπίσθιου φωτισμού. Μπορεί να συμβάλει στη διατήρηση ενός υψηλού προφίλ της κατοικίας σας μέχρι στην ανάδειξη προσωπικότητας ενός ουρανοξύστη. Τα πλεονεκτήματά του στην αντοχή, στην απλή συντήρηση και στην επισκευασιμότητα κάνουν το Corian® εύκολο να εκτιμηθεί αδιαμφισβήτητα.

περισσότερα

ΦΩΤΙΣΜΟΣ ΜΕ ΦΑΝΤΑΣΙΑ

Η αιθέρια διαύγεια που έχει το DuPontTM Corian® ενθάρρυνε μια σειρά δυναμικών εξερευνήσεων σχεδιασμού στον τομέα του φωτισμού. Από την εφεύρεση της DuPontTM μιας καινούργιας σειράς αποχρώσεων (Illumination Series), η φυσική ακτινοβόλα διάχυση του φωτός στα ανοικτά χρώματα έχει ενισχυθεί πλέον περαιτέρω για πιο μαγευτικά εφέ φωτισμού.

Επιπλέον, με τη διαδικασία αφαίρεσης υλικού ή εγκοπής κάποιου μοτίβου σε συνδυασμό με οπίσθιο φωτισμό, μπορούν να δημιουργηθούν καλλίγραμμα φωτεινά σχέδια, ενιαίες και ομοιόμορφες φωτεινές κατασκευές αλλά και με γραμμές και στοιχεία γραφιστικής τέχνης. Οι λαμπρές ιδέες σε Corian® δίνουν έτσι νέα πνοή στον φωτισμό.

περισσότερα

ΑΙΣΘΗΤΙΚΟ ΚΑΛΟΣΟΡΙΣΜΑ

Το DuPontTM Corian® δεν είναι αναγνωρισμένο μόνο για την αξιόπιστη απόδοσή του αλλά και γιατί προσθέτει αξία με καλλιτεχνική δυναμική κι όψη. Φυσικά κατάλληλο για τη δημιουργία των πιο φιλόξενων χώρων, προσαρμόζεται πανεύκολα σε καινοτόμες ιδέες σχεδιασμού και εμπνέει. Το Corian® δεν προσφέρεται μόνο για την αίσθηση εμπιστοσύνης κι αυθεντικότητας αλλά με την προηγμένη σύστασή του μπορεί κι αντέχει στα επίπεδα έντασης καταπόνησης που έχουν οι δημόσιοι χώροι. Ακόμα και στην περίπτωση οποιασδήποτε υπερβολικής φθοράς μπορεί να επανέλθει με μικρή εργασία στην αρχική του άψογη μορφή.

περισσότερα

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ

Το DuPontTM Corian® προσβλέπει σε ένα συναρπαστικό μέλλον, όχι μόνο μέσα από την ανεκτίμητη μακροζωία του (πολλές από τις πρώτες κατασκευές από την πρωτοποριακή εφεύρεση του DuPontTM Corian®, εξακολουθούν να είναι εν λειτουργία εντυπωσιακές έως σήμερα), αλλά και στην συμβατότητά του με την ολοένα και περισσότερο εξελισσόμενη τεχνολογία. Από την ενσωμάτωση μονάδων ελέγχου αφής, την LED τεχνολογία φωτισμού και οπτικοακουστικών συστημάτων μέχρι την ικανότητά του να ανανεώνεται και να μετατρέπεται σε καινούργιο, το Corian® είναι το υλικό που θα ζει και στο μέλλον.

περισσότερα

ΕΣΤΙΑΣΗ ΣΤΗ ΚΑΘΕ ΔΙΑΘΕΣΗ

Το DuPontTM Corian® είναι ευέλικτο για κάθε σχεδιασμό χώρου και ανταποκρίνεται ξέγνοιαστα όπου απαιτείται συνεχής καθαρισμός και αυξημένες ανάγκες υγιεινής, καθιστώντας το ως ιδανική επιλογή στη βιομηχανία τροφίμων και ποτών. Σε πολυσύχναστα μπαρ και εστιατόρια δίνει άριστες λύσεις και πλήρη υποστήριξη από την κατασκευή τμημάτων, την τοποθέτηση μέχρι και τη συντήρηση. Με διάφορες αισθητικές επεμβάσεις και τεχνικές όπως ανάμειξης χρωμάτων, εφαρμογές πατρόν, ενσωματωμένου φωτισμού, προβολές εικόνων ή και 3D εφέ, αυξάνουν στο έπακρον οι δημιουργικές δυνατότητες.

περισσότερα

ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΣΤΗ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ

Αισθησιακό ύφος, βελτιωμένη πολυτέλεια και εξωτική κομψότητα. Από όσα κι αν περιμένει ένας ταξιδιώτης από το ξενοδοχείο, το DuPontTM Corian® μπορεί να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε την φιλόξενη ατμόσφαιρα και τη μοναδική ταυτότητα που θα διακριθεί ως μια ξεχωριστή εμπειρία. Έτσι για παράδειγμα δημιουργώντας εντυπωσιακές καμπύλες στον χώρο υποδοχής, κομψές επιφάνειες στο μπάνιο ή σε κατασκευές επίπλων και διακόσμησης στους χώρους του κοινού, το Corian® μπορεί και προσφέρει το πιο θερμό και αξέχαστο καλωσόρισμα.

περισσότερα

ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΕΦΑΡΜΟΓΗ

Ξεχωριστές επωνυμίες προϊόντων απαιτούν την ίδια ποιότητα σχεδιασμού και παρουσίασης όσο κι οι πελάτες περιμένουν να βρουν από τα προϊόντα που αυτά προσφέρουν. Οι εξειδικευμένες ανάγκες του τομέα λιανικού εμπορίου, από την κομψή παρουσίαση, την ευχάριστη εξυπηρέτηση έως την ενίσχυση της τελικής αίσθησης σωστής επιλογής, όλα, θα μπορούσαν να ικανοποιηθούν από τα πολλαπλά οφέλη του DuPontTM Corian®. Με άψογες επιφάνειες στην έκθεση προϊόντων, στο τμήμα επιλογής και παραγγελιών μέχρι την παράδοση και το ταμείο, σε μοναδική λεπτομέρεια και σχεδιασμό, κάνουν το Corian® να στέκεται με επιτυχία στην δοκιμή του χρόνου και στο συνεχώς εξελισσόμενο χώρο της μόδας.

περισσότερα

ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ

Ένα υλικό για να προορίζεται για καθημερινή χρήση, δε φτάνει να είναι απλά ανθεκτικό αλλά να έχει και ευχάριστη αίσθηση. Το DuPontTM Corian® με την απαλότητα του και με τις αόρατες ενώσεις μπορεί να συνθέσει πολύτιμες και εργονομικές κατασκευές γραφείων για εργασία ή για μελέτη, είτε για ατομικούς χώρους (στούντιο, γραφείο), είτε για μεγάλες επιχειρήσεις και εκπαιδευτήρια. Με τη μεγάλη γκάμα εκπληκτικών χρωμάτων που προσφέρει, από το πάντα διαχρονικό και δημοφιλές λευκό μέχρι και σε ιδιαίτερες αποχρώσεις και υφές, η ατμόσφαιρα μπορεί να προσαρμοστεί με λεπτότητα για κάθε αντικείμενο και σκοπό.

περισσότερα

ΣΧΕΣΗ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ

Οι κλινικοί ιατροί εδώ και πολύ καιρό εμπιστεύονται απόλυτα το DuPontTM Corian® για τις μοναδικές του ιδιότητες και κυρίως για την υγιεινή που προσφέρει η μη πορώδη επιφάνειά του και οι μη ορατές ενώσεις του. Σε κρίσιμες καταστάσεις υγιεινής, εκεί που ο κίνδυνος για διασταυρούμενη μόλυνση παραμονεύει, το Corian® αποτελεί αντίσταση και εμπνέει αίσθηση ασφάλειας και ευημερίας. Με κατάλληλη και εξονυχιστική μέθοδο καθαρισμού το Corian® μένει αγνό και λαμπερό ενώ η μη-τοξική του σύνθεση δεν υποστηρίζει την ανάπτυξη των μικροβίων, μυκήτων ή μούχλας. Το γεγονός αυτό καθιστά το Corian® ως τη πιο ορθή επιλογή για τον σχεδιασμό χώρων υγειονομικής περίθαλψης… από ενσωματωμένους νεροχύτες στους πάγους εργασίας εργαστηρίων, σε θαλάμους εντατικής θεραπείας , μέχρι κέντρα πληροφόρησης, παιδικούς σταθμούς, κυλικεία κλπ.

περισσότερα

ΤΑΞΙΔΕΥΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

Ο σχεδιασμός με DuPontTM Corian® στον κόσμο των μεταφορών παρουσιάζει μοναδικές προκλήσεις. Το συναντάς παντού, σε σιδηρόδρομους ή αεροπορία, σε οδικές μεταφορές ή θαλάσσης, όπως και σε τερματικούς σταθμούς. Οι δύσκολες συνθήκες πολυκοσμίας και έντασης, οι μεταβολές πίεσης στα αεροπλάνα, θαλάσσια κλίματα, υψηλά επίπεδα δονήσεων και μέχρι πιθανές καταχρήσεις επιβατών, όλα, απαιτούν ένα υλικό ισχυρό, εύκαμπτο, κομψό και αμετάβλητο στο χρόνο και αυτό είναι το Corian®. Επίσης η πολυτέλεια που εκπέμπει δε θα μπορούσε να το κάνει να λείπει από εφαρμογές σε σκάφη αναψυχής ή και σε πολυτελή μηχανοκίνητα τροχόσπιτα.

περισσότερα

ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΕΦΑΡΜΟΓΗ

Ξεχωριστές επωνυμίες προϊόντων απαιτούν την ίδια ποιότητα σχεδιασμού και παρουσίασης όσο κι οι πελάτες περιμένουν να βρουν από τα προϊόντα που αυτά προσφέρουν. Οι εξειδικευμένες ανάγκες του τομέα λιανικού εμπορίου, από την κομψή παρουσίαση, την ευχάριστη εξυπηρέτηση έως την ενίσχυση της τελικής αίσθησης σωστής επιλογής, όλα, θα μπορούσαν να ικανοποιηθούν από τα πολλαπλά οφέλη του DuPontTM Corian®. Με άψογες επιφάνειες στην έκθεση προϊόντων, στο τμήμα επιλογής και παραγγελιών μέχρι την παράδοση και το ταμείο, σε μοναδική λεπτομέρεια και σχεδιασμό, κάνουν το Corian® να στέκεται με επιτυχία στην δοκιμή του χρόνου και στο συνεχώς εξελισσόμενο χώρο της μόδας.

περισσότερα