ΕΤΑΙΡΙΑ

Η axxionsurface ιδρύθηκε τον Απρίλιο του 2003 και κύριο αντικείμενό της είναι οι κατασκευές από DuPontTM CORIAN®, το πρωτοπόρο υλικό στην κατηγορία «συμπαγών ακρυλικών επιφανειών» ή όπως διεθνώς έχει επικρατήσει «solid surface»

Εταιρία αμιγώς μεταποιητικού χαρακτήρα με παραγωγικές εγκαταστάσεις και γραφεία στη Θεσσαλονίκη, με άρτια εκπαιδευμένο τεχνικό προσωπικό και κινητή μονάδα, προσφέρουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες από τον προσχεδιασμό και κοστολόγηση, μέχρι την κατασκευή και τη τοποθέτηση, αναλαμβάνοντας και την πλήρη μελλοντική υποστήριξη.

Στο δυναμικό μας μετράνε μεγάλα έργα σε όλη την Ελλάδα και στο εξωτερικό με πελατολόγιο που περιλαμβάνει τεχνικές και ναυτιλιακές εταιρείες, νοσοκομεία, τράπεζες, αλυσίδες εστίασης και εμπορικά καταστήματα αλλά και πλήθος ιδιωτών, οικίες, γραφεία, ιατρεία κ.α.

egkatastaseis
ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ
ΕΡΓΑ

Mε παραγωγική διαδικασία που συμμορφώνεται στις αυστηρότερες τεχνικές προδιαγραφές επεξεργασίας και σύνθεσης υλικών και με συνδυασμό χρήσης εφαρμογών και προτύπων υψηλής τεχνολογίας, διασφαλίζουμε την άριστη ποιότητα στο αποτέλεσμα, με συνέπεια χρόνου παράδοσης και το καλύτερο δυνατόν κόστος.

Βασικοί συντελεστές οι άνθρωποί μας. Είναι αυτοί που καθημερινά δίνουν την απαραίτητη προσοχή στην κάθε λεπτομέρεια σε όλους τους τομείς.

Η αγάπη για τη δουλειά μας, ο σεβασμός, η επαγγελματική καταξίωση, η ασφάλεια, το φιλικό περιβάλλον, οι σχέσεις μακροχρόνιας εμπιστοσύνης, το ομαδικό πνεύμα, η συνέπεια και η περιβαλλοντική και κοινωνική υπευθυνότητα, είναι για την εταιρεία μας απαράβατες αξίες από την αρχή της λειτουργίας της.

Επενδύουμε συνεχώς τόσο για την διασφάλιση συνθηκών εργασίας, πρόληψης και ασφάλειας αλλά όσο και για ένα σύγχρονο εργασιακό περιβάλλον που να προάγει τη γνώση, την δημιουργικότητα και την καινοτομία.

Παράλληλα με την επιχειρηματική δράση, η εταιρεία μας, σκέφτεται και δρα οικολογικά απαντώντας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στις προκλήσεις της εποχής για βιώσιμη ανάπτυξη.

Με τη διάθεση φιλικών προς τον άνθρωπο και το περιβάλλον προϊόντα της αλλά και με συνεχή ενημέρωση και συμμετοχή όλων των εργαζόμενων σε θέματα προστασίας περιβάλλοντος, ανακύκλωσης, μείωσης ενεργειακής κατανάλωσης και ορθολογικής διαχείρισης αποβλήτων, επιδιώκουμε να συμβάλλουμε με κάθε μας ενέργεια σε ένα καλύτερο αύριο.

ΚΑΤΑΛΟΓΟΙ

Εξουσιοδοτημένοι εγκαταστάτες του CORIAN®.

Η εταιρία μας είναι αναγνωρισμένη και επίσημα πιστοποιημένη από την DuPontTM , ως μέλος του δικτύου ποιότητας “ DuPontTM Corian®Quality Network ”, και έχει εγκριθεί ως εξουσιοδοτημένος κατασκευαστής ”QN Industrial Partner”. Με πρωταρχικό στόχο την αφοσίωση στην ποιότητα εκτελεί όλες τις απαραίτητες ενέργειες που χρειάζονται προκειμένου η δική σας εγκατάσταση Corian® με 10ετή εγγύηση που η DuPontTM καλύπτει, να παραμείνει άψογη στο χρόνο.